Gevulde paprika’s met geitenkaas

Paprika’s uit de oven: dat is al een klein feestje. Ze worden namelijk een stuk zoeter! maar als je er dan ook nog eens deze ingredienten bijdoet, dan is het helemaal 1 grote party in je mond. Tju, wat is dit lekker! En jij kan dit nu ook klaarmaken! Let op: het is ontzettend vullend.

Benodigdheden:
– 4 rode paprika’s
-200 g geitenkaas
-2 el honing
-1 handje pistachenoten
-8 takjes bieslook
-5 takjes basilicumblaadjes, fijn gehakt
-200 g cherrytomaten, fijn gesneden

Bereidingswijze:
-Verwarm de oven op 140 graden. Was de paprika’s en snijd de Stengel eruit. Snij de bovenkant van de paprika af zoals een soort dekseltje. Leg dit apart. Snijd de zaadlijsten eruit en spoel de binnenkant goed af. Dep daarna droog met keukenpapier en laat even op zijn kop drogen. Pak een schaal en meng hier alle ingredienten in: tomaten, geitenkaas, honing, pistachenoten, bieslook en basilicum. Alles klein gesneden en door elkaar roeren zodat het 1 massa wordt. Even proeven: het moet zo al ontzettend lekker zijn, anders doe je iets niet goed. Wil je iets meer honing of iets meer basilicum? toevoegen!
-Verdeel dit geitenkaasmengsel over de paprika’s en zet ze op een bakplaat in de oven. Even een kwartier verwarmen en dan even checken of ze al zacht genoeg zijn. Ik heb ze zelf 30 minute in de oven gehad, dan is de paprika lekker zacht en zoet. Zet de temperatuur niet te hoog, want dan krijg je zwarte paprika’s.

Eet smakelijk!