Cranberry-hibiscusmocktail met sinaasappel en munt
Benodigdheden
Bereiden
- Boen de sinaasappel schoon en halveer. Snijd er 2 plakjes af en pers de rest van de vrucht uit.
- Verdeel het sinaasappelsap over de glazen en doe de ijsblokjes erin. Schenk het cranberrysap en daarna de tonic erover.
- Voeg een plakje sinaasappel toe en steek in elk glas een takje munt.
Vlierbloesem-fizz
Benodigdheden
Bereiden
- Verdeel een flinke laag ijs over de whiskyglazen. Pers de limoenen uit.
- Verdeel het limoensap, de vlierbloesemsiroop en appelsap over de glazen en roer goed door. Vul de glazen aan met het koolzuurhoudende water (bijv. San Pellegrino) en garneer met een schijfje citroen. Serveer direct.
Agua de Valencia
Benodigdheden
Bereiden
Pers de sinaasappels uit. Doe het sinaasappelsap met de basterdsuiker in een grote kan en roer tot de suiker is opgelost. Schenk er de gekoelde Spa Citroen bij. Boen de citroen schoon en snijd in plakjes. Verdeel een flinke laag van het ijs over de glazen of potjes en verdeel het sinaasappel-citroensap over de glazen. Garneer met een takje munt en schijfje citroen.