Reviews van ouders

Feedback ouders tijdens eindevaluatie

“Knoest is heel praktisch en heeft een breed aanbod. Het behandeltraject wordt op maat gemaakt wat wij heel prettig vonden. Aanbod in groep met bewegingsactiviteiten sluit aan bij J”.

“Mede dankzij knoest ben ik zo enorm gegroeid! Ik vond het erg fijn dat ik zelf mijn afspraken kon inplannen wanneer ik daar behoefte aan had. Ik voelde mij veilig en gehoord, ik vond het dan ook super fijn dat ik zelf inspraak had op de afspraken en waar aan ik aandacht wou besteden. Ik ben van een meisje die alles altijd maar opkropte, niet naar haar gevoel kon luisteren en dat afreageerde op de mensen om haar heen, veranderd in een zelfstandige jonge dame die goed weet haar grenzen aan te geven. Ik ben het knoest team meer dan dankbaar voor de geweldige begeleiding”.

I – 16 jaar

“We zouden alle kinderen in Nederland een stukje Knoest gunnen!”

“Iedereen van knoest, in en buiten deze app groep! Heel erg bedankt voor het mooie afscheidsboek. Wat is het mooi om te lezen hoe jullie J hebben zien groeien en hoe jullie ook van hem hebben genoten. Wat een werk is het geweest om dit boek te maken. Ook met alle tekeningen en knutsels van alle kinderen. 

Heel erg bedankt voor dit mooie afscheid. En voor alle warmte veiligheid en openheid waar J bij knoest mocht groeien en mocht zijn wie hij is. En ook voor ons. Wij hebben ons als ouders altijd gehoord gevoeld en jullie hebben ons ook een stukje rijker gemaakt in het contact met onze kinderen. We zouden alle kinderen in Nederland een stukje Knoest gunnen!”

Feedback startende klant:

“Zo fijn dat jullie een plek hebben voor ***. Danielle, bedankt voor de prettige kennismaking. Ik heb het nog nooit, zowel privé als op mijn werk meegemaakt dat alles zo snel verloopt bij een ‘instantie’. Inmiddels ook berichten ontvangen van Brenda en Kelly. Echt mijn complimenten. Een huiselijke sfeer werkt ook. Achteraf zat ik in de auto te denken hoe relaxed ik op jullie bank zat :).

Fijne dag!” 

Feedback Rots & Water op Maat training 

“Nogmaals heel veel dank voor wat jullie voor mijn zoon hebben gedaan. Hij heeft veel meer zelfvertrouwen, staat steviger in zijn schoenen en heeft mooie praatjes 🙂 Het heeft hem echt geholpen! Hij is ook supertrots op z’n plankje en dat ie heeft doorgezet tot het was gelukt”.

Knoest is respectvol, professioneel en vertrouwd 

“Onze zoon heeft 2 jaar meegelopen op de knoest groep en heeft de Rots en Water training gedaan. Hij heeft ontzettend veel goede handvatten meegekregen die hij nu dagelijks gebruikt. Door de mooie speelse maar ook zeer professionele wijze van werken waar knoest voor staat heeft hij geleerd zelfbewuster te zijn, beter om te gaan met veranderingen en teleurstellingen, wat heeft geleid tot veel meer zelfvertrouwen. Waarschijnlijk het mooiste wat hij heeft geleerd is om zichzelf (zowel fysiek als emotioneel) goed te kunnen reguleren.

Knoest creëert met haar groepsaanpak een manier waarop kinderen in een veilige, kleinschalige en natuurlijke omgeving kunnen leren (ook van elkaar). Tevens ben ik zeer gecharmeerd van de manier waarop de kinderen in aanraking komen met duurzame voeding, door de moestuinen, het koken en het zelf opeten. Onze zoon was een best een kieskeurige eter en eet nu werkelijk alles! 

And last but not least hebben wij de samenwerking als ouders met Danielle en haar team ter aller tijden ervaren als respectvol, professioneel, vertrouwd en met name ontzettend fijn. Dank daarvoor!”

Mijn zoon zit lekkerder in zijn vel 

“Mijn zoon D, (nu 14 jaar) heeft vorig jaar de Rots & Water training bij Knoest gevolgd. Ondanks veel weerstand in het begin, hebben er tijdens en na de training positieve veranderingen plaatsgevonden, m.n. in zijn contacten met leeftijdgenoten. Wat ik waarneem is dat hij veel lekkerder in zijn vel zit. Hij zal het niet zo snel zeggen zelf maar ik heb de indruk dat de Rots & Water training hem handvatten en inzicht heeft gegeven in hoe hij met bepaalde situaties om kan gaan. Ik vond jullie respectvolle benadering van D, heel fijn en ook hoe jij/jullie hem aanspreken op zijn eigen wijsheid en op zoek gaan naar ‘zijn ingang’. Ook was het fijn dat ik een aantal keer met jou kon overleggen tijdens de training n.a.v. situaties die zich hadden voorgedaan. Ik ben nog steeds blij dat D. deze training bij jullie gevolgd heeft.”

Hij doet positieve ervaringen op 

“Ik ben  heel blij met de knoest, daar doet hij zulke positieve ervaringen op wat hij zo goed kan gebruiken!!!!! Dat biedt veel tegenwicht!”

Ze zien en bekijken mijn zoon vanuit zijn kracht

“Onze zoon heeft één keer in de week Knoestmiddag. Dit heeft hij al 2,5 jaar. We zijn ontzettend blij en dankbaar voor knoest. Hij heeft de kans om 1 keer per week in de middag samen met anderen te oefenen in samenwerken, grenzen, sociale ontwikkeling, sociale vaardigheden. Wat ik zo ongelooflijk waardeer is dat de begeleiders van Knoest is mijn kind zien en bekijken vanuit zijn kracht en mogelijkheden. Ook krijgt hij de kans te zijn wie hij is. Er wordt ingespeeld op zijn interesses en belevingswereld. Hij heeft veel geleerd en is mede dankzij Knoest gegroeid in wat hij kan en voelt kracht in te mogen zijn wie hij is. Dank jullie wel!!”

De knoest zomerweek vindt hij het allerleukste kamp

“Mijn zoon van nu 9 jaar gaat komende zomer voor het 3e jaar naar de Knoestweek. Hij vindt dit het allerleukste kamp, en ik als moeder zie liefdevolle begeleiding , op een prachtige plek in de natuur, waar elke kind zichzelf mag zijn en in verbinding leert en speelt!”

Mijn zoons voelde zich gezien en gehoord

“Mijn beide zoons hebben bij Knoest de Rots & Water training gevolgd. De een omdat we op zoek waren naar een manier voor hem om lekkerder in zijn vel te gaan zitten en emoties beter te leren herkennen en reguleren. De ander op eigen verzoek. Beiden vonden ze het een liefdevolle begeleiding. Ze voelden zich gezien en gehoord en hebben hun eigen dingen uit de training gehaald. Ze leerden beter omgaan met emoties, naar binnen kijken, ze werden zich bewuster van wat ze precies voelden en leerden ontdekken waar die gevoelens vandaan kwamen. Ze leerden hun grenzen beter kennen en kregen manieren aangereikt om deze duidelijk aan te geven, zonder daarbij ‘uit de bocht te vliegen’.Niet alleen zij hebben er iets aan gehad, het heeft ook ons als ouder inzicht gegeven in de dynamiek van ons gezin en ieders rol daarin.”

Bij Knoest denken ze niet in hokjes en gebreken

“Onze zoon heeft twee jaar groepsbegeleiding gehad bij Knoest. De voornaamste reden van ons om hem daar te plaatsen waren de nauwe samenwerking met de natuur, en de toegewijde medewerkers die niet denken in hokjes of gebreken. Ons kind heeft er kunnen zijn wie hij is, heeft kunnen groeien, heeft succeservaringen opgedaan en heeft heel erg veel kunnen oefenen om met zijn persoonlijke uitdagingen om te gaan. We zijn nog altijd dankbaar voor de plaats die hij daar heeft kunnen krijgen. Bij Knoest werken de mensen met oprechte gedrevenheid om in ieder kind de grootste schat naar boven te halen. Met contact van hart tot hart.”

Alle neuzen rondom de ontwikkeling van mijn zoon wijzen dezelfde kant op

 “Voor onze zoon krijgen wij via Knoest individuele, groeps- en gezinsbegeleiding. We hebben nu voor alles 1 vaste begeleidster. Zo ontstaat er een completer beeld van de problemen en krachten van het kind. Indien gewenst wordt er ook contact opgenomen met school. Zo heb je snel alle neuzen dezelfde kant op en problemen snel in kaart gebracht. In geval van problemen wordt er dan ook direct gehandeld en hulp geboden en dat geeft een zeker gevoel. Onze zoon staat nu een stuk sterker in zijn schoenen.”

Als ik heb ophaalde was hij helemaal bij zichzelf

“Wat een bijzondere tijd heeft G. mee mogen lopen bij Knoest. Wat ben ik daar blij mee, voor hem en voor mezelf. Als ik hem ophaalde van de behandelgroep was hij helemaal bij zichzelf, gezakt. Een ‘thuis komen’ plek, die nu niet meer past en dat is ook goed! Dank voor alle liefdevolle begeleiding en steun, jullie mooie werk met hart voor kinderen. En ik zal de gezamenlijke momenten missen van BBQ’s bij het water met ouders, de groenten uit de moestuin die meegegeven werden in het zelfgemaakte linnen tasje, de presentaties van de kinderen… heel erg dank, super waardevolle tijd gehad.” 

wat een cadeau 

‘Onder begeleiding van Knoest heeft onze prachtige dochter geleerd rust en ontspanning te vinden en haar gevoelens onder woorden te brengen. Wat een cadeau’

Feedback Rots & Water op Maat training

Nogmaals heel veel dank voor wat jullie voor mijn zoon hebben gedaan. Hij heeft veel meer zelfvertrouwen, staat steviger in zijn schoenen en heeft mooie praatjes 🙂 Het heeft hem echt geholpen! Hij is ook supertrots op z’n plankje en dat ie heeft doorgezet tot het was gelukt.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

“Knoest is praktisch en heeft een breed aanbod. Het behandeltraject wordt op maat gemaakt wat heel fijn is. Aanbod in groep met bewegingsactiviteiten sluit aan bij J.”