Trainingen & Begeleiding

Knoest biedt een ruime keuze uit trainingen en begeleiding, die individueel afgestemd worden op de specifieke hulpvraag. We vragen liever “Waar word jij blij van?” dan “Wat is het probleem?” We kijken vanuit de krachten én uitdagingen van ieder kind, naar wat er nodig is om de ontwikkeling en groei te prikkelen. Dit doen we onder andere door de volgende trainingen en begeleiding.

Deze middelen kunnen los of in combinatie ingezet worden, passend bij de hulpvraag of uitdaging. In een zorgtraject of gewoon omdat het leuk is en je zin hebt om op ontdekkingstocht te gaan met leeftijdsgenoten!

Contact

Hoofdgracht 53
1411 LB Naarden

06 – 4174 7145
info@knoestjeugdhulp.nl

Kom je met de auto?

Er is voldoende parkeergelegenheid bij ons in de buurt, meestal kun je gewoon voor de deur parkeren. Klik op het kaartje hieronder om je route te plannen.

Kom je met de trein?

Je stapt dan uit op station Bussum-Zuid en kunt het laatste stukje dan lopen, dat is ongeveer 10 minuten lopen. Er gaat ook een bus onze kant op. Bus 109 richting Laren, die gaat ieder kwartier.

Wil je dat we contact met je opnemen of heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen we zsm contact met je op.

Contact