Julian Krommenhoek

Ik ben Julian Krommenhoek, opgegroeid in Loosdrecht en nu woonachtig in Hilversum. Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gedaan en daarbij is een jaarlijkse stage verplicht. Ik had het geluk om dit bij Knoest te mogen doen. De stage was een wederzijds succes en ik kan nu met trots zeggen dat ik bij Knoest blijf.

Werken met kinderen past bij mij. De puurheid, energie en onbevangen nieuwsgierigheid van kinderen is wat mij enorm aanspreekt. Ieder kind heeft te maken met innerlijke en uiterlijke veranderingen. Die veranderingen zijn niet altijd makkelijk en ze gaan ook niet altijd vanzelf. Dat kan soms voor problemen, zoals onzekerheid of wrijving in gezin of op school zorgen. Het geeft mij een goed gevoel om mijn steentje bij te dragen aan deze levensfase van onze doelgroep. Door niet alleen te kijken naar het kind, maar ook de omgeving waarbinnen het kind zich beweegt.

Ik zie problemen als een uitdaging. Elk obstakel dat je overwint is een moment van ontwikkeling en groei. Deze drijfveer past precies bij de kernwaarden van Knoest. Dit jaar heb ik mogen ervaren wat maatwerk binnen de hulpverlening inhoudt. Knoest is wat dat betreft een voorbeeld voor vele andere jeugdhulp organisaties in Nederland, vind ik. Vandaar dat ik zo blij en trots ben dat ik bij Knoest blijf en ik ook mezelf kan blijven ontwikkelen.

Bij Knoest sta ik op de woensdaggroep en op de vrijdaggroep.  Daarnaast begeleid ik de individuele- en de gezinstrajecten. Ook zal ik een van de gezichten zijn bij de Rots&Water training.