Renee de Jong

Creatief aanbod en gezicht op de groepen

Ik woon met mijn twee tienerdochters in Bussum. Het leven zelf is voor mij de mooiste leerschool geweest die er is. Ik heb gewerkt op veel verschillende plekken en dat heeft me geleerd, dat verbinding op menselijk en maatschappelijk niveau voor mij enorm belangrijk zijn. Al vanaf het begin ben ik achter de schermen betrokken bij Knoest en heb ik alle ontwikkelingen van dichtbij gevolgd. Ik heb er ontzettend veel zin in om me nu ook officieel en vóór de schermen in te zetten voor Knoest.

Ik word het gezicht op de groepen en ga meewerken aan het creatieve aanbod van Knoest, met als leidraad de kernwaardes en de behoeftes van het kind. Creativiteit is een belangrijke uitlaadklep, ook voor mij. Ik hoop de kinderen te inspireren hun eigen creativiteit te (her)vinden en gebruiken. Het is voor mij belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt in wie hij is, zowel kinderen als hun ouders. En dat iedereen zich thuis voelt bij Knoest.

De intentie waarmee Knoest haar begeleiding en trainingen vormgeeft en opzet, is altijd gericht op het verstevigen van de eigen kernkwaliteiten van ieder mens. Alles wat je meemaakt, biedt je de kans te groeien en leren. En zo sta ik zelf ook in het leven. Knoest kijkt altijd naar het waarom. “Waarom doen we dit zoals we het doen? Waarom maken we de keuzes die we maken?” Er zullen veel waarom-en zijn! Dat houdt ons juist scherp en bewust. Zodat we kunnen uitdragen waar Knoest voor staat; leren, verbinden, vertrouwen, bewustwording en niet te vergeten een heleboel lol!

Tot ziens bij Knoest!