Robbert Keetelaar

Hallo, ik ben Robbert Keetelaar. Ik ben getrouwd heb een zoon en een dochter. Al 20 jaar ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Naast leerkracht ben ik Rots & Watertrainer. Ik geloof zó in de kracht van deze training, dat ik Rots & Water op mijn school heb geïntroduceerd. Nu is het een officiële Rots & Waterschool geworden. Ik geef Rots & Water ook aan kinderen met een stoornis binnen het autistisch spectrum. Het is motiverend om te zien wat deze training alle kinderen oplevert.

Ik ben graag actief en sportief bezig. Ik geloof erin dat sport je lichaam én geest in beweging zet! Ik heb jaren gehonkbald bij HCAW en na mijn sportcarrière heb ik verschillende teams gecoacht.

Ik ben omgeschoold tot jeugdzorgwerker en begeleid voor Knoest vanaf september de sportgroep. Daarnaast geef ik ook Rots & Water trainingen, individuele begeleiding en word ik ingezet als schoolbegeleider.

Ik geloof in een positieve benadering van kinderen en ga op zoek naar datgene wat hen weer blij maakt en zelfvertrouwen geeft.