Suus

Suus van Voorst

Hoi! Ik ben Suus! (Eigenlijk heet ik Suzanna, maar er is echt niemand die mij zo noemt). Ik ben opgegroeid in Kortenhoef en daarna via Bussum en Hilversum uiteindelijk beland in Huizen. Daar woon ik nu samen met mijn vriend.

Ik heb de opleiding tot ecologisch pedagoog gedaan waarin het voor mij heel belangrijk werd het gehele systeem rondom een kind serieus te nemen en aandacht te geven. De wereld waar wij in leven is onwijs snel aan het veranderen en ik draag graag mijn steentje bij aan een verandering in de positieve zin. Hierbij geef ik vooral aandacht aan de verbinding tussen hoofd, hart en lichaam en zoek ik naar out-of-the-box ideeën waarbij ik focus op wat er wél kan.

Ik heb al een aantal jaren ervaring met een zeer brede doelgroep, op een zorgboerderij, in de ambulante hulpverlening, op een woongroep en bij een centrum voor zelfstandigheidstraining. Daarnaast haal ik ook veel energie uit coachen en het geven van voorlichtingen.

Ik ben onwijs blij te werken bij Knoest, omdat ik hierdoor de zaken die ik zo belangrijk vind in het leven kan verbinden aan mijn werk. Knoest is een bijzondere plek waar ik mijn energie kwijt kan en kan leren van de mensen en kinderen die ik daar ontmoet! Je kunt mij vinden op de woensdaggroep en als systeembehandelaar. Tot snel!