Kelly Helling - Kwaliteitsmanager

Mijn naam is Kelly Helling. Bij Knoest ben ik leidinggevende primaire processen, oftewel kwaliteitsmanager. Ik hou van planmatig en systematisch werken. Ik ben moeder van 4 prachtige tienermeiden met allemaal eigen hobby’s en interesses. Zonder planning, ritme en regelmaat kom ik de dag niet door!

Ik ben zeer gemotiveerd om mezelf te blijven ontwikkelen. Voor mijn gevoel ben je nooit uitontwikkeld. Dit past goed bij de kernwaarden van Knoest, waar de persoonlijke ontwikkeling van cliënten centraal staat.

Ik vind het heel belangrijk om als team hetzelfde uit te stralen en uit te dragen. Van CEO tot stagiair, van zorgmedewerker tot kwaliteitsmanager. Iedereen bij Knoest heeft een intrinsieke motivatie om het beste van zichzelf te geven. Om cliënten te laten bloeien en het bedrijf te laten groeien, dat verbindt en versterkt de missie van Knoest.

Ik zal me bezighouden met de structurele en organisatorische processen en vraagstukken binnen Knoest. Hiervoor kan ik ruim putten uit mijn ervaring als eigenaar van diverse webshops en (eenmans-)zaken. Ik ga me ervoor inzetten dat het bedrijf Knoest gezond door het leven gaat, zodat de begeleiders, therapeuten en medewerkers zich kunnen richten op de professionele zorgverlening.

Ik heb onwijs veel zin om mijn passie in te zetten voor de bedrijfsmatige en organisatorische ontwikkeling van Knoest. En ik verheug me erop alle mooie ontwikkelingen binnen Knoest en de cliënten van dichtbij mee te kunnen maken.

Wat mijn persoonlijke ontwikkeling binnen Knoest betreft: Ik ben nu al een aantal jaar Rots & Water trainer en geef meerdere keren per jaar Rots & Water op Maat trainingen. Verder ben ik gecertificeerd NLP coach en studeer ik op het moment Toegepaste psychologie.