Raymond Schoen (1980)

Na de start van Knoest ben ik voornamelijk op de achtergrond werkzaam geweest, in een ondersteunende rol voor Danielle. Sinds een jaar treed ik meer op de voorgrond in mijn rol als algemeen directeur, kwaliteitsmanager en veiligheidsfunctionaris.
Ik geloof in een zuivere vorm van communicatie, waarin je vanuit een respectvolle basis mag onderzoeken en ontwikkelen met elkaar. Hierin ben ik me bewust van de kaders en kwaliteitseisen die we als instelling stellen, maar ook de kaders en eisen die ik aan mezelf als mens stel.

Om feeling te houden met de werkvloer, ben ik geregeld te vinden op de groepen en begeleid ik kinderen individueel. Mijn achtergrond als Rots- en Water trainer en vader van 4 zoons neem ik hierin mee. Soms zie je me in mijn joggingbroek met kinderen op mijn nek door de trainingsruimte rennen om op een volgend moment, geheel keurig gekleed in gesprek te gaan met contractbeheer of andere samenwerkingsinstanties. Deze uitersten binnen het werk passen bij mij als mens en maken dat ik volledig mezelf kan zijn in alles wat ik doe. En daar word ik blij van!