Noten rozijnenbrood
Ingrediënten (voor 1 brood):
- 5 eieren
- 100 gr amandelmeel
- 100 gr chiazaad
- 50 gr lijnzaad, gebroken
- 50 gr gedroogde abrikozen in stukjes
- 50 gr rozijnen
- 150 ml kokosolie, gesmolten
- 1 tl grof zeezout
- 150 gr walnoten
- 100 gr pompoenpitten
Bereidingstijd:
- Verwarm de oven tot 160 graden. Bekleed het cakeblik met bakpapier.
- Klop de eieren los in een kom. Voeg de overige ingrediënten toe en roer goed door.
- Schenk het beslag in het cakeblik en bak ik 50-60 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
- Laat minstens 30 minuten afkoelen voordat je het brood in plakken snijdt.
Tip: Snijd het brood in plakken en bewaar (afzonderlijk verpakt) in de vriezer.
Reijs, V. (2021). Help, ik val niet af! Utrecht, Nederland: Kosmos Uitgevers.